סופגניות ביס ריקוטה

סופגניות ביס ריקוטה

רכיבים

200 גרם גבינת ריקוטה

2 ביצים

2 כפות מדידה אבקת חלבון

3 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם וניל

1 כפית אבקת אפיה

קורט מלח

½  כפית קינמון

שמן זרעי ענבים, לטיגון

אבקת סוכר, להגשה

אופן הכנה

  1. מניחים את גבינת הריקוטה והביצים בקערה וטורפים לבלילה חלקה.
  2. מוסיפים את אבקת החלבון, אבקת הפורמולה 1 וניל, אבקת האפיה, המלח והקינמון ומערבבים.
  3. מחממים מחבת עמוקה עם שמן בגובה 1 ס״מ מעל להבה בינונית. כשהשמן חם, מניחים בעדינות כפיות של הבלילה ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  4. בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים מיד.

טיפ

טיגון בשמן זרעי ענבים הופך כל טיגון לבריא יותר

צילום: דן פרץ

ערכים תזונתיים:

אנרגיה (קלוריות) 109
חלבון (ג) 1.8
פחמימות (ג) 0.9
שומן (ג) 9

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
טיפוח
21-01-2021
מדריך יופי נצחי: 17 טיפים לטיפוח לעור צעיר
מתכונים
19-01-2021
מתכון להכנת מרק שמנת פטריות
ספורט
14-01-2021
7 דברים שיצילו אתכם משרירים תפוסים
מתכונים
12-01-2021
מתכון להכנת שייק שוקולד אגס
ספורט
11-01-2021
המדריך לשגרת חיטוב בריאה גם בסגר: 14 טיפים מנצחים
ספורט
07-01-2021
התרגיל המטורף שימצק לכם את הבטן והזרועות
ספורט
03-01-2021
מוטיבציה לשנה האזרחית החדשה: למה אתם לא מצליחים להתמיד באימונים ואיך בשנה הזו בטוח תצליחו?
טיפוח
31-12-2020
דיבור עצמי חיובי: הנשק הסודי להשגת יעדי כושר שלכם בשנת 2021