עוגיות שוקולד ואגוזי לוז עשירות בחלבון
מתכון להכנת עוגיות שוקולד ואגוזי לוז עשירות בחלבון
רכיבים ל-8 מנות:
- עוגיות
- 2 כפות מדידה של תערובת אבקה להכנת משקה בטעם שוקולד (פרומולה 1)
- 60 גרם שיבולת שועל
- 1 בננה בשלה ומעוכה
- 1 כף דבש
- 1 כף חמאת אגוזי לוז
ציפוי (לא חובה):
- 20 גרם שוקולד מריר, מומס
- 1 כף אגוזי לוז קצוצים
אופן הכנה:
הכנת עוגיות:
- מכניסים את כל מרכיבי העוגיות למעבד מזון ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מחלקים את התערובת ל -8 כדורים ומשטחים ליצירת צורת עוגייה.
ציפוי:
- מטפטפים שוקולד מריר מומס ומפזרים את אגוזי הלוז הקצוצים מעל העוגיות להגשה.
ערכים תזונתיים:
אנרגיה (קלוריות) | 97.70 |
חלבון (ג) | 3.07 |
פחמימות (ג) | 13.51 |
שומן (ג) | 3.87 |