חטיפי חלבון עם תפוחים ללא אפיה

חטיפי חלבון עם תפוחים ללא אפיה

מנות: 8

רכיבים:
3 כפות מדידה של אבקת פורמולה 1 בטעם וניל
120 גרם שיבולת שועל
150 מ"ל חלב שקדים לא ממותק
30 גרם תפוחים מיובשים קצוצים דק
קורט קינמון

אופן הכנה:

  1. כסו את התבנית בניילון נצמד והניחו בצד.
  2. הכניסו לבלנדר מחצית מהשיבולת השועל וערבבו עד לקבלת תערובת דקה וחלקה.
  3. בקערה מערבבים את החצי השני של שיבולת השועל, אבקת שייק פורמולה 1 וקינמון.
  4. מוסיפים את החלב ומערבבים עד שנוצרת בלילה ומוסיפים את התפוחים המיובשים.
  5. מעבירים את התערובת לתבנית, ובלחיצות חזקות מצמידים היטב לתחתית.
  6. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות. חותכים ומגישים.

ערכים תזונתיים:

אנרגיה (קלוריות)87.68
חלבון (ג)3.79
פחמימות (ג)3.91
שומן (ג)1.66

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
טיפוח
18-10-2020
המסכה גורמת לבעיות עור? יש לנו את הפתרון!
ספורט
15-10-2020
איך לחטב את הישבן והירכיים
תזונה
12-10-2020
הדברים שחייבים לעשות מיד אחרי אימון
ספורט
08-10-2020
האימון שיגרום לכם להתחטב ולשרוף בלי לצאת מהבית
מתכונים
07-10-2020
מתכון להכנת עוגיות טחינה ושקדים
תזונה
04-10-2020
מה כדאי לדעת על דיאטת פליאו, דיאטה קטוגנית ודיאטות אופנתיות נוספות
מתכונים
29-09-2020
מתכון להכנת שייק פירות יער וקוקוס